Over ons

Onze missie

Uitstekende kwaliteit en uitmuntende dienstverlening kenmerken Maison Souffriau. We helpen de klant oprecht graag in een totaalbeleving waar kennisdeling en smaak centraal staan.

Onze opdracht

Verbinden en inspireren door in de winkel een ontmoetings- en belevingsplaats te creëren rond merk en product. Wij bedienen én helpen de klant graag in een totaalbeleving.

ONZE OPDRACHT

De klant, ambacht en lokale productie staan absoluut centraal bij ons. We streven naar topkwaliteit in ons aanbod en een uitmuntende service naar onze klanten. Wij bedienen élke klant met zorg en aandacht.

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen dragen wij héél hoog in het vaandel. We vermijden elke vorm van industriële processen en produceren uitsluitend lokaal. Uiterst zorgvuldige en bewuste keuzes in aankoop, verwerking en distributie is voor ons een 'must'.

ONTSTAAN

De familie Souffriau is sinds 1978 actief in de vleessector. Het vakmanschap werd doorgegeven van vader op zoon. Vandaag telt Atelier/Maison Souffriau verschillende vestigingen over heel Vlaanderen. Onze passie geven wij op onze beurt door aan onze medewerkers.

ONZE STERKE PUNTEN

Wij staan voor pure ambacht en kwaliteit in elke stap van onze vleesverwerking.
Een continue scholing en kennisdeling bij zowel personeel, leverancier als eindklant maken mee het verschil.

 • KENNIS

  Onze winkels zijn een plek waar kennisdeling en beleving centraal staan. Kennis van het vak, maar ook voor wat belangrijk is voor de klant

 • ERVARING

  De familie Souffriau gaat al lang mee in de wereld van ambacht en smaak. Deze jarenlange ervaring zetten ze graag ten dienste van het bedrijf en de klant, die goesting en passie voor het vak wordt overgedragen op de medewerkers.

 • AMBACHT

  Elk product dat u bij ons vindt, wordt door onszelf persoonlijk geselecteerd. We weten perfect wat de oorsprong is van elk product, welke ambachtelijke processen erbij komen kijken en hoe liefdevol het gemaakt werd.

 • KWALITEIT

  Kwaliteit is waar we voor tekenen en dat smaak je!

 • SERVICE

  Bij ons koop je niet zomaar ‘een schelleke charcuterie’. Wij helpen je graag een stukje verder en delen graag onze kennis. Voor, tijdens en na je aankoop.

 • GEDREVEN

  Onze mensen “ademen” ambacht. Ze geven dagelijks het beste van zichzelf en plaatsen hun jarenlange ervaring maar al te graag ten dienste van jou!

Ken je Atelier Souffriau al?

Naast onze Maison Souffriau winkels hebben wij ook heel wat Atelier Souffriau vestigingen.

Bij een Atelier Souffriau zal u ook altijd een ‘atelier’ zien, een beenhouwerij. Bij een Atelier Souffriau verkopen we dus ook vers vlees, eigenhandig door onze chef-beenhouwers ter plaatse voor u versneden en bereid. Het assortiment bij een Atelier Souffriau is ook wat uitgebreider dan dat van een Maison Souffriau.

En uiteraard blijven wij altijd ‘selected by Delhaize’.
U vindt ons enkel binnen Delhaize.

 

ga naar ateliersouffriau.be