Chips van gedroogde ham geven een smakelijke zoute crunch aan een slaatje of een soep. En als je de gedroogde ham verkruimelt, heb je een smaakvolle garnituur voor zuiderse gerechten.
Hoe ga je te werk?
Als de ham goed droog is, kan je hem in een afgesloten tupperware pot gemakkelijk een tweetal maanden bewaren in de koelkast.
Ook spek en pancetta kan je op dezelfde manier drogen.
Naast onze Maison Souffriau winkels hebben wij ook heel wat Atelier Souffriau vestigingen.
Bij een Atelier Souffriau zal u ook altijd een ‘atelier’ zien, een beenhouwerij. Bij een Atelier Souffriau verkopen we dus ook vers vlees, eigenhandig door onze chef-beenhouwers ter plaatse voor u versneden en bereid. Het assortiment bij een Atelier Souffriau is ook wat uitgebreider dan dat van een Maison Souffriau.
En uiteraard blijven wij altijd ‘selected by Delhaize’.
U vindt ons enkel binnen Delhaize.